Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool spiller uavgjort mot West Brom i en sprø match

Uavgjort til sluttVi er tilbake i Premier League og på motsatt side står Tony Pulis og hans West Brom, en manager det føles ut som vi aldri slår, selv om vi har ganske godt tak på West Brom på Anfield.

Liverpool gikk på et kjedelig tap mot Newcastle sist, og kun tre poeng er godkjent mot West Brom i dag, men dødballer skulle igjen være avgjørende for at det ikke ble tre poeng til de røde.

Følgende elleve startet kampen: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno. Hendo, Milner, Can, Coutinho, Lallana, Benteke.

Liverpool startet førsteomgangen i stort tempo og viste fra første spark at de planla å styre kampen. Det skulle gå et kvarter før den første store sjansen kom, Coutinho var frempå med et skudd, men ballen gikk litt over mål.

Presset fortsatte frem til det var rundet 20 minutter på klokka, Liverpool spilte fin fotball, ballen endte hos Coutinho som slo inn, duellen vant Lallana som headet til Hendo på løp og sistnevnte satte inn ledelsen for Liverpool.

Liverpool fortsetter presset etter scoringen, men etter en halvtime får West Brom en corner, og det ble farlig direkte. Mignolet gikk ut i feltet og bommet på utboksingen, han prøver å gjøre det godt igjen, men skuddet fra Dawson går mellom beina hans, og ingen klarer å stoppe det, og utligningen er et faktum.

Kampen roer seg betraktelig etter scoringen, West Brom kommer mer inn i kampen, og Liverpool klarer stort sett kun å komme seg til innlegg som blir effektivt klarert av WBA-forsvaret. Rett etter at overtiden var igang hadde West Brom vunnet et frispark, igjen klarer de å score, men de ble korrekt avblåst for offside.

Andreomgangen startet ikke like friskt som den første, og det var videreføring av mange innlegg uten resultat, samt langskudd uten særlig treff. Liverpool rundet 20 avslutninger før West Brom skulle få en corner med litt over et kvarter igjen av omgangen. Vi holdt vel alle pusten da Brunt slo inn corneren, og selvsagt var svenske Jonas Olsson først igjen, og denne gangen var han ikke offside og sendte West Brom i ledelsen. Forferdelig posisjonering av Liverpool-gutta, igjen!

Minutter etter fikk Lovren en stygg kneskade etter en takling fra Gardener, blodet rant og han ble til slutt båret ut. Det så ikke pent ut, og vi må nok klare oss uten Lovren en god stund, noe som er veldig synd, han har vært bedre enn Skrtel den siste tiden og blir et savn bak der.

Lovren ligger nede i fem minutter og rett før skaden erstattet Ibe Coutinho, og rett etter skaden ble Lovren erstattet av Origi.

Minuttet etter at kampen settes igang igjen spiller Liverpool seg til kampens beste angrep, fint og effektivt spill endte opp hos Benteke som slo gjennom til Lallana som kom alene mot Myhill, men sistnevnte vant duellen. Lallana ble erstattet av Firmino noen minutter senere.

Det var flere skuddforsøk frem mot 90 minutter ble rundet, men de fleste skudd gikk enten i blokka eller rett på Myhill. Det ble lagt til minimum åtte minutter av kampen.

Liverpool kjørte på mot et West Brom som forsvarte ledelsen, og seks minutter ut i tilleggstiden skulle den sitte. Innbytter Origi får ballen fra Hendo, prøver sitt andre skuddforsøk og ballen er innom Mcauley og går forbi en utmanøvrert Myhill og Liverpool får en fortjent utligning.

Det ble med det, og begge lagene får med seg ett poeng etter kampen. West Brom hadde to skudd på mål og to mål, Mignolet hadde på ingen måte noen god dag i dag. Det var egentlig ikke så mange som fortjener kjempeskryt, men noen fortjener å bli fremhevet:

– Henderson: tilbake fra start i Premier League, har en scoring og en assist og selv om han var litt rusten i langpasningene, var det absolutt en god kamp av Hendo.
– Lallana: gjør veldig mye bra i dag, er vårt farligste offensive våpen og jobber utrettelig i tillegg til å være farlig når han først fikk ballen. Er i bra slag.
– Clyne: veldig positiv, spesielt fremover og i førsteomgang.

2 Responses to Liverpool spiller uavgjort mot West Brom i en sprø match

 • Leiv sier:

  Ettersom det ikke har fungert noe særlig med Benteke til nå med sin oppspilspunkt rolle, kanskje Origi er svaret.
  Forventet seier idag, men var herlig uansett med Origi sitt mål i slutten og at Henderson viste seg fram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...