Hold deg oppdatert
Arkiv
Watford 3-0 Liverpool – Uinspirert, slapt og idèløst

Nok en mulighet til å kappe innpå de som ligger på topp 4 etter poengtap i går, men nyopprykkede Watford har vært imponerende denne høsten, så absolutt ikke å bare ta turen for å hente 3 poeng. Etter et par lite imponerende kamper, trengte vi virkelig en seier i dag.

De 11 utvalgte var Bogdan, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Henderson, Lucas, Can, Lallana, Firmino og Coutinho.  På benken satt Origi, Ibe, Benteke, Toure, Allen, Fulton og Randall.

En god start ønsker man seg jo alltid, men det var Watford som satt igang fra start. Clyne og Sakho roter bak i forsvar, og det ender i en corner. Den skal Bogdan plukke lett, men må slippe ballen i bakken først før han tar den i fast grep. Med ballen opp igjen i henda, har Bogdan egentlig kontroll, men ballen blir sparka ut av henda hans og satt i mål av Akè. Soleklar forseelse, soleklart frispark, men verken dommer eller assistentdommer ser det, og målet står, 1-0 til Watford.

Nok et kremeksempel på hvorfor jeg mener videodømming bør innføres ved mål, ved straffesituasjoner og store avgjørelser. På 10 sekunder hadde det målet vært annulert, som det skal.

Tung start for Liverpool, og tyngre skulle den bli. Kvarteret spilt når ballen spilles inn i bakrom, Liverpool står ukritisk høyt og faller ikke av, en generaltabbe mot en spiss som Ighalo. Skrtel er ikke kynisk nok, og bommer vel faktisk på ballen når han skal banke den unna, Ighalo får en slags kontroll, og fra spiss vinkel setter han ballen bort i motsatt stangrot, 2-0 Watford. Langt fra perfekt keeperspill av Bogdan også der, selv om avslutningen er bortimot perfekt.

Det lugget voldsomt for Liverpool både før og etter de to første målene, og man kom egentlig aldri helt igang. I tillegg gikk Skrtel ned etter en halvtimes tid spilt, og etter å ha prøvd seg litt til, måtte han byttes ut for Origi etter 41 minutter etter en ny duell. Lucas ble faktisk flyttet ned som stopper.

Bogdan surrer igjen når han bør holde en ball, men velger å bokse, i Lucas og ballen ender nesten i eget mål, men Skrtel fikk ryddet opp som noe av det siste han gjorde før han måtte ut et par minutter senere.

Bogdans eneste positive innvolvering i første omgang kom på en corner på tampen, når en innoverskrudd corner på første stolpe ble farlig, men keeperen slo den bra unna.

Til pause må jeg si jeg satt med en tom følelse, gruet meg til å måtte skrive en omgang til fra det tullet her. Slapp innsats, lite bevegelser, lite kreativitet, og mye surr i forsvar. At det første målet ikke blir annulert, er naturligvis også utrolig irriterende når det er så soleklart at det skal annuleres.

Liverpool starter bra i andre omgang, og på de første 3 minuttene har Coutinho, Moreno og Origi alle god sjanser, men blokkering på Coutinhos sjanse, Moreno sklir når han skal avslutte upresset, og keeper Gomes redder skuddet fra Origi.

Kunne også blitt en sjanse til Firmino rett etter, men feilaktig dømt offside på pasningen fra Coutinho.

På kontring slipper Coutinho til Origi, som kan spille Coutinho gjennom, men bruker for lang tid, Coutinho løper i offside og kontringa renner bare ut i sanden.

Etter en god start på omgangen, sier det neste stopp. Først er det kaos når Ighalo finter seg inn i boksen, men Lallana får til slutt ballen ut etter flipperspill rett foran den ene stanga. Så stikkes Ighalo gjennom alene mot Bogdan når Sakho sklir, men den ungarske keeperen varter opp med en klasseredning og holder oss inne i kampen.

Rett etter kjempesjansen til Ighalo kunne kaptein Henderson skutt oss inn igjen i kampen, men Gomes redder trygt til corner.

Ibe og Benteke kommer inn for Lallana og Firmino, Klopp prøvde i hvert fall det meste.

Byttene leder ikke til mye, Hendo har et forsøk fra distanse, et par cornere og et frispark som Benteke header utenfor er det som skjer fra Liverpools side, før Watford og Ighalo setter siste spiker. Ighalo stjeler ball, spiller inn til Deeney i midten, som slipper den ut til Behrami på kanten, som slår den over Sakho til en helt umarkert Ighalo på 5-meteren midt foran mål, 3-9 Watford.

Det er et par positive perioder i deler av kampen, men vi slipper som vanlig inn utrolig rotete mål, og setter ikke egne sjanser. I tillegg er det lite trøkk i laget, lite engasjement og ingen som går skikkelig foran synes jeg. Alt i alt er vi inne i en mørk periode nå, så håper jeg bare Klopp får inn noe trøkk i det laget her, for selv om vi ikke er et skikkelig topplag, har vi en tropp som skal være mye, mye bedre enn det vi har levert de siste 3 kampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...