Hold deg oppdatert
Arkiv
West Ham slår Liverpool 2-0 i årets første kamp

Lett å bli skuffet etter en slik prestasjonNytt år og nye muligheter for Liverpool og første utfordring er West Ham på Boleyn Ground, et lag som slo oss 0-3 på Anfield og som har hatt en overtak på de antatt beste lagene i Premier League denne sesongen

Det ble ikke mange gledene å skrive om etter at kampen ble blåst av, et Liverpool som slet både offensivt og defensivt ble noen nummer for små for West Ham i dag, som på sin side var godt organiserte og ga alt i enhver duell, samtidig som de var farlige offensivt.

Liverpool startet med følgende lag: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Firmino, Ibe, Coutinho, Benteke

Første omgang:

Det skulle ta 10 minutter før den første scoringen satt, det hele startet i et Liverpool-angrep hvor Moreno ble klart taklet stygt av Antonio, dommer Robert Madley valgte å ignorere forseelsen, og i den påfølgende overgangen scoret samme mann etter et bra innlegg fra Valencia.

Åtte minutter etter scoringen var West Ham igjen farlig frempå, denne gangen var det et skudd fra Lanzini som utmanøvreret Mignolet, og skuddet endte i stolpen og ut.

Omgangen utviklet seg i et roligere tempo, og spesielt Liverpool slet med å få opp farten i eget spill. Det ble mye forsøk på innlegg og lange baller, men West Hams forsvar med Collins og Tompkins i spissen ryddet unna det meste.

Liverpools største mulighet i omgangen skulle komme på overtid, Emre Can sitt skudd endte opp i tverrleggeren og over.

Omgangen ble blåst av med 1-0 ledelse til West Ham og det var mye å rette på før andre omgang startet. Mange underpresterte gjennom hele omgangen og med en mager benk var det gutta på banen som måtte gå i seg selv for å snu kampen.

Andre omgang:

Liverpool startet omgangen bra og presset West Ham tilbake på banen, uten å skape de største sjansene. Likevel skulle det bli mål 10 minutter ut i denne omgangen også, og denne gangen var det Liverpools dyreste kjøp gjennom tidene som skulle vise at han kan, et innlegg fra Noble traff engelskmannen perfekt på pannebrasken og Carroll jublet som om det skulle være hans siste mål i fotballkarrieren. Forferdelig gest, og det smaker ekstra vondt å tenke på hvilken flopp til hvilken pris han var.

Fem minutter senere prøver Klopp på sitt grep, Lallana kom inn for Firmino og Smith erstattet Moreno. Hvorfor Moreno ikke ble flyttet høyere opp på banen forstås ikke, han var en av de få som faktisk hadde en viss prestasjon denne kampen.

Fire minutter senere er det kun to gode redninger fra Mignolet som sørger for at det ikke blir 3-0, Carroll holdt på å bli tomålsscorer der.

Etter 78 minutter får Liverpool sin største sjanse i kampen på en corner, Can stusset den og Lucas var frampå med et hodestøt, men Noble reddet på streken.

Liverpool presset på i en god periode her, men det ble lite store sjanser ut av det, og foruten unødvendige klager på ikke mottatte straffer og en svak Benteke på topp ble det ikke mye trua når det var slutten av kampen. Tempoet ble roligere og Liverpool skapte ingenting å skrive om, og kampen endte med en 2-0 seier til West Ham.

West Ham vant fortjent i dag, de skapte flere store sjanser forutenom scoringene og var bunnsolide bakover og fikk Benteke til å se ut som en bedriftfotballspiller. Når i tillegg samtlige av de andre Liverpool-spillerne underpresterer, blir det tungt å vinne kampen. Det virker som gutta ikke tåler å spille en kamp noen dager etter en annen kamp.

Spillerbørst noteres ikke, da det er strykkarakter på samtlige, vanskelig å hente frem noen positive prestasjoner, når gutta mangler tempo, presisjon og innsats. Igjen oppleverer vi en kamp som må glemmes fort, og vi taper to kamper mot West Ham for første gang siden 60-tallet.

One Response to West Ham slår Liverpool 2-0 i årets første kamp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...