Hold deg oppdatert
Arkiv
Om oss

Grunnen til at du nå leser denne bloggen er at fire kompiser ønsket seg et sted og et medium hvor vi kunne skrive våre meninger om klubben i våres hjerter, Liverpool Football Club.
Vi kjøpte et domene og vi designet bloggen og vips, etter en liten «diskusjonspause» så var liverpoolblogg.no et faktum.

Målet med denne bloggen er at dette skal være en «levende» blogg, en blogg som hele tiden «er på nett», er kjappe til å snappe opp overgangsrykter, hvor du skal kunne finne og lese interessante artikler, studere terminlisten, lese om spillerne, finne viktige linker tilknyttet klubben vi elsker, og ikke minst selv aktivt bidra til bloggen ved å legge inn kommentarer og innspill til de forskjellige artiklene vi legger ut.

Du kan også gå inn på Facebook, der har vi opprettet en egen side. Da kan du bare klikke HER og melde deg inn så får du beskjed på Facebook når vi har lagt ut artikler og nye ting på bloggen.

Dette skal rett og slett være plassen der du skal kunne finne alt av relevant informasjon om Liverpool Football Club, uten og måtte saumfare hele world wide web for søken etter Liverpoolstoff.

Vi håper du vil like liverpoolblogg.no og at du vil besøke oss jevnlig.

Rød hilsen:

Tony, Stig Magnus, Håkon og Truls.

(Klikk på meg)

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...