Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpoolblogg søker gjesteskribenter

Liverpoolblogg har et ønske å om å levere nyheter og tanker rundt Liverpool så ofte som mulig, men for fire sjeler som gjør dette på fritida så kan det til tider bli litt i overkant med å opprettholde bloggen etter lesernes ønsker.

Vi ønsker i den anledning å komme i kontakt med lesere som er interessert i å skrive artikler for oss. Vi er først og fremst interessert i å få artikler som er mer dyptgående(analyser av noe spennende) eller reisebrev fra supportere som tar turen over for å se kamper.

Vi er også åpne for at supportere fra andre lag kan skrive artikler før kamper mot Liverpool, så om du kjenner noen supportere fra andre lag med litt skrivekløe og en god realitetssans så hører vi gjerne fra de også.

Så føler du at du kan bidra til å gjøre Liverpoolblogg enda bedre og ønsker å hjelpe oss med å levere kvalitetsinnhold til våre lesere så er det fint om du sender en mail til liverpoolblogg@gmail.com med informasjon rundt deg, gjerne hva du kan mye om og hva du ønsker å bidra med. Blir det stor pågang er det viktig for Liverpoolblogg å påpeke at vi er nødt til å selektere noen, men ikke tvil på å ta kontakt med oss – for alt du vet er du en del av Liverpoolblogg-miljøet om noen måneder.

Markèr e-posten med tittelen Gjesteskribenter.

6 Responses to Liverpoolblogg søker gjesteskribenter

 • Thomas Bergli sier:

  Supportere fra andre lag på Liverpoolblogg? har dere mista det?? hehe..

  Jeg kan sikkert skrive litt i ny og ne!
  men da må det være når jeg har noe å fortelle! ikke på kommando:P

 • jon andersen sier:

  Litt Hast.

  En person som jeg kom i prat med på en tur til liverpool,har visst nok giftet seg på anfield.
  Han vil gjerne ha litt hjelp til og kan vinne en premie inne på canal+ sine sider.
  Kan ikke vi røde gå inn der og stemme han fram til en seier,det hadde han nok satt pris på.

  Ynwa.

  Hilsen jon andersen.

 • Sander Rusten Hauge sier:

  Kjønner ikke hvorfor Roy har tenkt til å selge en så fantastisk god midtstopper som Agger! Agger burde fått spilt fast i midtforsvaret!!

  • Henrik Hornnæss sier:

   Hvis Agger skal spille må han holde seg skadefri en periode. Det er ikke noe vits i å ha en midtstopper som er skadet i 90 % av sesongen. Jeg liker også Agger når han er skadefri, og synes han bidrar til forskjell fra de tre andre stopperne offensivt med oppspill bakfra. Men når hadde han sist en skadefri sesong? Nei, jeg sier som Jamie Redknapp; Kjøp Hangeland!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...