Hold deg oppdatert
Arkiv
Vil DU bidra med gjesteinnlegg, reisebrev eller annet?

Vi i Liverpoolblogg.no er stadig på utkikk etter lesere som har noe på hjertet og ønsker å bidra på den ene eller andre måten.

Vi vet mange der ute sitter med sterke meninger om både det ene og det andre, med gode historier fra tidligere turer, og vi vet veldig mange nordmenn er over og ser kamp i løpet av sesongen.

Har du sterke meninger du vil dele?

Gjesteskribenter kan i utgangspunktet skrive om akkurat hva de vil; om hvorfor Glen Johnson bør prøves som høyreving, om hvorfor vi bør satse på en 4-4-2 med offensive vinger, om hvorfor Comolli bør handle flere sør-amerikanere eller hvorfor Pepe Reina bør ta cornere. Sitter du med noe på hjertet, er det bare å sende over en mail om hva du har lyst til å skrive om, så vet vi det på forhånd og gir en tilbakemelding (dette for å vite litt på forhånd og lettere for oss å planlegge ting, samt se om noen av oss sitter og skriver på noe lignende allerede og man kan spare seg arbeidet). Vi er åpne for det meste, bortsett fra personangrep og stygge ting såklart, husreglene gjelder også for gjesteskribenter.

Skal du på tur til Liverpool i år?

En av spaltene vi er absolutt avhengige av deres hjelp til; reisebrev. Jeg har en drøm (en av mange) at vi her på bloggen over tid kan ha reisebrev til nesten hver eneste Liverpoolkamp i løpet av sesongen. Et hårete mål, men det er 100% sikkert minst et par nordmenn på hver eneste kamp, så mulig å nå er det helt klart.

Men, vi trenger din hjelp. Så, har du vært på tur over, vet du skal på tur, eller kjenner noen som skal, ta kontakt og vær med å bidra med et reisebrev! Et reisebrev kan være så mangt. Man kan skrive kort og greit om at man var på kamp og skrive litt om stemninga, eller man kan ta den helt ut med å fortelle om alt man har gjort i dagene over, legge ved bilder, video og full pakke, dette er helt opp til den enkelte, og jeg i hvert fall synes alt er morsomt å lese. Ta gjerne en titt på våre tidligere reisebrev.

Har du et godt minne fra din første livekamp, eller en annen tur/kamp?

En ny drøm jeg har, er å få til to spalter jeg kaller «Mitt første Anfieldbesøk» og «Da jeg så Liverpool mot …». Disse er tiltenkt som mimrespalter, der man kan dele sitt første minne fra en Liverpoolkamp live, eller bare en annen tur som er verdt å nevne, og jeg ønsker å poste dem i sammenheng med tilsvarende oppgjør. F eks; til uka møter vi Arsenal, denne uka kunne det vært moro å lest om når en av dere lesere var over og så Liverpool mot Arsenal en gang i en morsom match.
Er det en kamp man har spesielle minner fra, er det også fult mulig å skrive i «Da jeg så Liverpool mot …» selv om man ikke var til stede live, vi er alltid klare for en god historie å leve seg inn i!

Spalten «Mitt første Anfieldbesøk» forklarer seg vel selv. Jeg skrev selv om min debut på Anfield mot Tottenham i oktober 2002 før vi møtte Tottenham i våres, og det kunne vært moro å lese om andres opplevelser første gang man trer inn i det helligste.

Så, har du noe på hjertet når det gjelder laget i dag, vil dele noe om gamledager, har meninger om driften av klubben eller annet slikt og ønsker å være gjesteskribent, vil dele din historie fra en tur eller skal på tur og vil bidra med et reisebrev, ta kontakt på stigmagnus@liverpoolblogg.no , vi vil gjerne høre fra deg!

4 Responses to Vil DU bidra med gjesteinnlegg, reisebrev eller annet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...