Hold deg oppdatert
Arkiv
Uka som kommer: hektisk kampprogram, yndlingsspillere og annet snacks!

En ny uke står på trappene, og heldigvis er det en ny kamp allerede i  morgen onsdag, noe jeg tror vi trenger etter ydmykelsen mot Spurs på søndag. Kennys reaksjoner var klare igår, lite å si etter man har blitt rundspilt så til de grader i 2 x 45 min og fått to spillere utvist i Martin Skrtel og Charlie Adam.

Brighton står på andre banehalvdel i morra onsdag, og de to gutta med rødt kort er så heldige at de står over denne kampen og er tilgjengelige igjen til seriekampen til helga.

Uka som gikk her på bloggen inneholdt mye, vi startet med Truls’ syn på hvor kort det er fra prat om seriegull til kriseskriking hos oss supportere (dette fortsetter vel bare nå etter et nytt tap?), fortsatte med en liten brannfakkel fra Tony; er Carras dager talte? Comolli var ute og fortalte at man er fornøyde med troppen for nå, Truls starta på en liten mini-serie om sine topp 5 yndlingsspillere (eller var det topp 8? :-p), og Stig Magnus (ja, meg ja) hadde en runde på overgangsvinduet og mine forventninger til sesongen. Ellers handla uka en del om hvem som skulle bli klare til kampen mot Spurs søndag, men ingen Gerrard på benken eller Kelly på banen eller benken skuffet litt, men ikke i nærheten av så mye som selve kampen, som var patetisk, som nevnt tidligere..

Uka som kommer nå har vi litt av hvert på gang. Truls fortsetter med sin nedtelling av sine topp 5 yndlingsspillere han har sett og opplevd som Liverpoolsupporter, noe som kan bli spennende, et par navn til blir avslørt denne uka.

På onsdag er det som sagt Ligacupkamp borte mot Brighton, vår tredje bortekamp på rad, den går kl 20:45 på CANAL+ Sport 2, for de som fortsatt har de kanalene. Det er et håp om at Gerrard og/eller Kelly er tilbake her, jeg spår at Kelly starter på høyrebacken og at Gerrard spiller 30-45 min i løpet av matchen for å få en gjennomkjøring.

Ellers i uka kommer det en sak om en Liverpoolspiller med sitt eget flotte veledighetsprosjekt i Afrika, reaksjoner fra spillere og manager etter cupkampen, vi får Tonys meninger om overgangssommeren, før kampen-intervju med en Wolvessupporter og litt statestikk før kampen, kampreferat fra Wolveskampen som er lørdag kl 16:00 naturligvis og reaksjoner fra den kampen.

I tillegg får vi to runder med tippekonk denne uka, samt det som er verdt å skrive om av nyheter rundt våre vakre røde fra L4.

Hva synes folket om Ligacupkampen, bør vi kjøre på for å sikre avensement og prøve å vinne denne cupen i år, eller slippe til masse unggutter for å gi dem matching og sjansen?

4 Responses to Uka som kommer: hektisk kampprogram, yndlingsspillere og annet snacks!

 • Torbjørn sier:

  Synes Carroll bør få starte sammen med Bellamy på topp. Mannen var fantastisk for Newcastle i fjor høst og er en god fotballspiller!! Men han trenger selvtillit. Det kan han få mot Brighton 🙂

 • Brynje sier:

  Vi får vel iallefall sikkert se S. Coates fra start til denne kampen iallefall, Aggers skadd OG Ligacup, blir spennende å se..
  Med Adam ute så tipper jeg Spearing starter også overtar Stevie G hans plass 30 min før slutt eller noe…

  • lars sier:

   Håper på detta laget

   ——————–Doni—————–

   Flano—-Coates—Wilson—Robinson

   ———–Spearing—Shelvy———–

   Hendersen—-Gerrard———Bellamy

   ——————–Carroll——————

   Benk: Reina. Skrtel. Maxi. Kuyt. Suarez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...