Hold deg oppdatert
Arkiv
Uka som kommer – lokalderby og norsk besøk for unggutta

Vi spilte to kamper i uken som gikk, og etter den skrekkelige kampen mot Tottenham var det kun to seiere som gjaldt. En grei kamp mot Brighton ble oppfulgt av en seier mot Wolves, begge kampene endte 2-1 og resultatene lyver litt i forhold til hva som ble prestert.

Til helgen er det lokalderby mot Everton som gjelder, Liverpool begynner igjen å finne formen, men skal det bli seier i The Friendly Derby må effektiviteten igjen økes.

Foruten seierne er det ingen tvil om hva som er mest gledelig når vi ser på uka som gikk, vår kaptein og spillführer Steven Gerrard er tilbake i spill, King Kenny lot Gerrard få noen minutter i hver kamp, i kjent stil så vi Gerrard skape en sjanse med å heade ballen til seg selv mot Wolves, det var litt igjen med avslutningen, men godt å se at den godeste Gerrard fortsatt har skuddvilligheten i beina. I hans mindre gode perioder de siste årene så har jeg lagt merke til at han viste tendenser til å være skuddredd, noe vi er fint lite vant til av vår gode kaptein.

Spørsmålet som nok svirrer hos mange, er Gerrard klar for førstelagsoppstillingen? Det er ingen tvil om at vi trenger en 100 % kampfit kaptein mot Everton, laget Gerrard(og resten av oss) elsker å slå.

Liverpool-Molde

Det er ikke en eventuell Champions League kamp neste år jeg skilter til, men ungguttas Nextgen-serie som spilles i disse uker. Unggutta gikk på en smell mot Wolsburg i forrige uke og er avhengige av seier mot Molde på torsdag. Kampen spilles på Anfield, og for de virkelig interesserte så vises kampen på LFC-TV. Kampen starter 19.00 lokal tid. Liverpool slo Molde 4-0 i Norge for noen uker siden og må vinne for å ha håp videre i turneringen.

Hvem blir månedens spiller?

Luis Suarez ble fortjent kåret til månedens spiller i august, vil han forsvare det i september også? Det er ingen tvil om at Suarez er den heteste kandidaten denne måneden også, gi din stemme og stem på din kanditat.

Kampen mot Everton

Det er ikke noen cuprunde denne uken, noe som gjør at vi må vente til lørdag for Merseyside-derby mot Everton. En ny utfordring venter de glade rød og etter å ha gått på tap mot Tottenham så hersker det ingen tvil om at vi bør vinne kampen mot Everton da de også er en reell konkurrent om Champions League plass. Everton tapte mot Manchester City i helgen og er revansjesugne.

Andy Carroll spilte endelig en brukbar kamp mot Wolves og var nærme en scoring med sin heading i stanga. Skal det bli på lørdag han får sitt gjennombrudd i år? José Enrique mener det er snakk om kort tid før den langhårede engelskmannen starter å score igjen. Det er ingen tvil om at Everton-kampen vil være et ypperlig tidspunkt for Carroll å vise at han er verdt de 35 millioner pundene som det kostet å få ham til klubben.

Vi er allerede seks poeng bak Manchester-lagene, skal vi ha noe håp om å henge med videre så er det kun seier som gjelder til helgen.

Uka på bloggen

Denne uka har vi som vanlig tett program her på bloggen, og vi kan nevne at jeg skal ha en titt på de nye signeringenes prestasjoner hittil, Truls fortsetter nedtellingen av sine topp 5 yndlingsspillere gjennom tidene i Liverpool og vi følger opp unggutta og får litt info om Next Gen-serien de er med i. Før kamp lørdag får vi Før Kampen-intervju, litt snacks før Evertonkampen og så ukas store høydepunkt på lørdag; lokalderby mot Everton. På søndag satser vi på gladlesing med reaksjoner fra glade spillere og manager etter 3 nye poeng!

God uke, folkens, det er bare å glede seg til en herlig uke her på bloggen!

6 Responses to Uka som kommer – lokalderby og norsk besøk for unggutta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...