Hold deg oppdatert
Arkiv
Uka som kommer – På tide at noen tar City

Etter landslagspausen hadde vi tre harde utfordringer for Liverpool sin del, to ganger Chelsea borte, og én ganger City hjemme. Gledelig nok viste vi effektivitet mot Chelsea, og vant årets deiligste og viktigste seier hittil i år.

Nå er det snart City som står for tur, laget som setter stadige rekorder i minusregnskap og som virker uslåelige i årets Premier League, dette skal Liverpool forhåpentligvis gjøre noe med.

En uke går fort, spesielt når man er lykkelig. Å slå Chelsea på bortebane skaper lykke, ingen tvil om det. På lørdagen som var viste Liverpool U18 hvordan a-laget skal gjøre det, i sin oppgave mot Man. City U18 vant de 3-1(video kan betalende se her), da er det viktig for de eldste å vise at de gamle er eldst, best og alt det gamle ordtak sier.

Det er en grunn til at det er Kenny Dalglish, og ikke supportere som styrer Liverpoolskuta.  I uka som kommer forrige uke skrev jeg at jeg håper på Martin Kelly på høyrebacken, men trodde det ble Johnson. Man skal ikke se bort ifra at King Kenny leser Liverpoolblogg, men jeg takker for at han hørte på seg selv denne gangen. Kanskje Charlie Adam sine største kritikere kan ta seg en hvilepause etter oppgjøret også?

Hvem Kongen kommer til å stille som de første elleve på søndag er uvisst, jeg ser for meg lite forandringer på laget. Høyst sannsynlig får Maxi hvile, jeg tipper King Kenny tenkte at rutine ville være utslagsgivende på brua, på Anfield igjen kan det utslagsgivende være knallhard jobbing. For å stoppe City så er det én ting som gjelder, og det er å stoppe de i det oppbyggende spillet. Det går vanvittig fort når de får plass og rom, bevegelsene sitter, pasningene er strøkne og mål på mål blir en fryd for øyet å se på. Derfor trenger vi spillere som kan presse dem til å gjøre feil, og også spillere som kan holde på ballen. Jeg tror vi stiller med samme mannskap som mot Chelsea, kun med Maxi erstattet av Downing, og Bellamy erstattet med Carroll. Husk at første gangen spillet virkelig satt mellom Suarez og Carroll var hjemme mot City i fjor, så jeg tipper at en overtroisk manager prøver å gjenta den bragden. Hva tror du blir King Kennys taktikk på søndag?

Kamper du kan få med deg frem til storkampen mot City

Har du abonnement på liverpoolfc.tv så er det et par kamper du bør få med deg denne uken. På torsdag møter reservene Sunderland. Og U-18 møter Man. United på fredag.

Lyst til å prate med Skrtel?

Er du én av mange som har lyst til å prate med Martin Skrtel, men er redd for at han skal bite fordi han ser så skummel ut? Da har du en ypperlig sjanse nå, Liverpoolblogg garanterer for din sikkerhet. På torsdag stiller Skrtel opp på nettmøte, gjennom Twitter. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke @188BET + hashtag(hasjtag?) #askskrtel og ditt spørsmål. Jeg kan ikke si at jeg har svart belte i kvitring, så er ganske usikker på hva @ og hasjtag egentlig er. Men er du på twitter så vet du det sikkert. Eller så har du til torsdag på å finne det ut. Twitter er ihvertfall mye tryggere enn en mørk bakgate, ingen tvil om det. Kanskje tilogmed Liverpoolblogg skal stille opp med et spørsmål, redaksjonen må bare finne ut hva disse taggene er. Kom med ditt beste spørsmål til Skrtel, så kanskje vi bruker ditt forslag. Her er vår twitterkonto.

17 Responses to Uka som kommer – På tide at noen tar City

 • Lars sier:

  ———————Reina

  Johnson—-Skrtel—-Agger—-Enrique

  ———————Lucas
  ———————Adam

  ——Kuyt——————–Downing
  ———————Suarez
  ———————Carroll

  • Lars sier:

   Nå må sjangsene sitte på Anfield snart! og med god moral i laget, etter skalpen vi tok på brua så
   Stinker dette 3 poeng!

   YNWA

 • Hallingen sier:

  ———————–Reina——————–
  Johnson—-Skrtel—-Agger—–Enrique
  Kuyt———Lucas—–Adam——Downing
  ————–Bellamy——-Suarez—-
  Noen som vet om StevieG er klar mot CHelski i midtuken?

  Har håp på seier, men blir vanskelig. Helt ærlig tror jeg ikke vi går på noe stor tap, vi er ikke like dårlige som Scum. (De får kanskje resultater, men de spiller helt elendig!)

 • Håvard Karlsen sier:

  Jeg har virkelig troa mot City! Satser på at vår rutine skal være avgjørende (og selvfølgelig våre fantastiske spillere…) og at vi vinner kampen etter å ha gått tidlig i ledelsen 🙂

   • Brynje sier:

    Litt enig med deg egentlig hehe. Gleder meg max til søndag, mens man liksom «gruer og engster seg» for kampene mot «drittlagene» om du skjønner…. «Alt og tape» holdningen om du vil..

 • Krister sier:

  Liverpool har en tendens til å prestere som bare det mot de gode, men nøkkelen (som mange har poengtert) er det defensive. Derfor har jeg faktisk trua på at Maxi får en sjanse til på kanten. 4-5-1 med Suarez på topp er mitt heteste tips. Så kontrer vi dem i senk!

  • Defensivt har Liverpool sluppet til veldig få sjanser ser man på hele PL, så det defensive har vært på plass, problemet har vært effektive motstandere, samt at vi ikke har vært effektive nok fremover, dette vet vi jo godt, får håpe det fortsetter med effektiviteten som vi hadde på søndag.

   Ellers synes jeg vi har prestert i de aller fleste kampene hittil i år, bortetapet mot Spurs og uavgjort hjemme mot Swansea til side har vi vært best i mine øyne i samtlige kamper.

   • Krister sier:

    Fullstendig enig med deg mtp årets sesong, men mente sett over et litt lengre tidsperspektiv. Vi har vært veldig gode mot topp 6 de siste årene.
    Vi må fortsette med stram organisering bakover til helga om det skal bli poeng. Jeg er redd vi kommer til å bli kjørt hardt, og kanskje må ty til kontringer, selv på hjemmebane..
    Ser nå at City er i trøbbel mot Napoli. Lov til å håpe på en liten formsvikt:)?

    • Vi har vært gode mot topplag ja, det har jo handlet litt om at vi ikke har hatt nok stjernespillere med mye kreativitet, disse spillerne trenger man faktisk oftere mot svakere lag, da de ligger kompakte bakover og satser på overganger, i hvert fall på Anfield. Topplag går for seier selv, da er det mer rom, og det har vi klart å utnytte med de klassespillerne vi har hatt, samt de hardtarbeidende som f eks Kuyt, er en grunn til at han skårer mye i storkamper, der er det mer rom.
     City slet mot Napoli ja, ikke meg i mot om de hadde dabbet litt av før helga nei! :-p

 • Hans-Petter Nilsskog sier:

  E vel ikke å legge skjul på at carragher e blitt dårligere å treigere tror nok at vi fikk gode nok bevis mot stoke la heller coates få spille seg varm i trøya

  • Ståle sier:

   For første gang siden 2003/04 har Carragher reelle utfordrere som kan ta hans plass permanent. Det er paret Agger og Skrtel. Fortsetter de slik, kan det bli vanskelig for Carragher. Men det er vel bare et tidsspørsmål før vi ser Agger liggende på rygg og vifte….for så å bli geileidet ut av banen, eller på båre. Det er da avgjørende at vi har en godt trent Carragher klar til å steppe inn. Coates er fremtidens mann, men virker ennå uferdig på PL-nivå (les: han gjør en eller flere tabber i løpet av kampene).

   • Krister sier:

    De har vel vært der en stund, men poenget er vel at Carra dessverre ikke er der han var, kombinert med at de andre gutta har tatt et steg til. Men Carra er fin mann å ha når (det kommer til å skje dessverre) en av stopperne blir skadet..

 • Max sier:

  Napoli 2-1 City. De uslåelige har blitt slått. Og hvis Napoli(som tapte 3-1 mot Liverpool på Anfield sist sesong) kan gjøre det kan vel LFC og så klare å ta City!

 • Lars sier:

  Med tanke på chelski kampen i midtuka
  så går jeg for

  Mot City:

  ———————–Reina
  Johnson—-Skrtel—-Agger—-Enrique

  Kuyt———Adam—-Lucas—-Downing

  —————-Suarez—-Bellamy

  Mot Chelski

  ———————–Reina

  Kelly——Skrtel——Carragher—-Enrique

  —–Henderson–Lucas–Spearing—–

  Kuyt————————————–Maxi
  ———————–Carroll

 • Andreas Hansen sier:

  Nøkkelen mot city blir å stenge rommene for deres eminente mellomromspillere (Silva, Agüero, Nasri) og frustrere stjernene deres. Tror det kan bli avgjørende å angripe i romet clichy pleier å forlate, sett at han spiller. Skulle jeg valgt et lag, ville det no sett slik ut:

  ———————Reina
  Kelly——Skrtel——-Agger——Enrique
  ———–Lucas———-Spearing
  —Suarez——-Adam——-Downing—
  ——————Carroll

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...