Hold deg oppdatert
Arkiv
Løper fra Hillsborough til Anfield for de 96, bli med å støtt opp; JFT96!

12. april, 3 dager før årsdagen for Hillsborough-tragedien, starter et lag av seks løpere en lang reise, til fots, fra Hillsborough til Anfield. De starter inne på matta på Hillsborough Stadion (Sheffield Wednesday har vist sin storhet og godtatt dette), og løper vestover med følgebiler. De neste tre dagene skal de løpe opp og ned i over 122 kilometer , gjennom vind og regn, og ankommer Anfield 14. april, dagen før årsdagen for tragedien.

Frem til løpet og under løpet samles det inn penger til begge Hillsborough-organisasjonene, både the Hillsborough Justice Campaign og the Hillsborough Family Support Group.

Vi i Liverpoolblogg.no oppfordrer alle til å bidra med å gi penger og spre budskapet, samtidig kan man være med i trekningen av Liverpoolhjerter-boka signert av Roy Evans og forfatter Ragnhild Lund Ansnes, og et vakkert bilde av Roy Evans og Robbie Fowler, signert også det av Evans.

Les videre for mer informasjon om løpet, hvordan å bidra og hvordan være med i trekninga om bok og bilde.

Hillsborough Anfield Run 3-6-76-96 – 3 dager, 6 løpere, 76 miles (122 km), 96 Liverpoolfans

Livslang Liverpoolsupporter Dominic Williams, som også er en engasjert løper, kom på idèen om å løpe fra Hillsborough til Anfield for å samle inn penger og holde oppmerksomheten rundt saken. Han har fått med seg 5 andre Liverpoolsupportere og løpere, samt et hjelpeteam med sjåfører, massører og et godt team rundt seg på veien.

Idèen kom når Dom sto og så på mosaikken på museumet på Anfield over de 96 døde før sesongens første kamp mot Sunderland, og når han fant ut at ingen hadde gjort det før, bestemte han seg for å gjennomføre det; løpe hele distansen for å samle inn penger og holde oppmerksomhet rundt saken. Alt er gjort på et lavt budsjett naturligvis, og man har allerede samlet inn snart 4.000 pund. Det unike er også at pengene deles likt mellom the Hillsborough Justice Campaign og the Hillsborough Family Support Group, noe såvidt man vet ikke er gjort før.

De to første dagene skal gutta løpe ca 48 kilometer, det er over en maraton, to dager på rad! Siste dagen skal de løpe over en halvmaraton, ca 25 kilometer skal tilbakelegges før man kommer inn på Anfield som et verdig punktum for turen lørdag 14. april. Man skulle fullføre i pausen av Fulhamkampen i serien, men siden Liverpool er klare for semien i FA-cupen, er man på Wembley denne dagen, da man slapp å spille sin semifinale på selve årsdagen på søndagen. Løperne vil derfor være klubbens gjester på neste hjemmekamp, mot West Brom, og få sin oppmerksomhet i pausen i den kampen, som spilles 22. april.

Både Liverpool Football Club og Sheffield Wednesday Football Club har vært veldig samarbeidsvillige og gjort det mulig for gutta å starte inne på gressmatta på Hillsborough, foran Lepping’s Lane End, tribuneseksjonen hvor så mange Liverpoolsupportere døde den tragiske dagen i 1989. Løpet avsluttes som sagt inne på Anfieldmatta, en fin gest fra begge klubber.

Støtt saken – vær med i trekningen av en hyggelig oppmerksomhet

Først og fremst handler det om å støtte saken, men vi tenkte det kunne vært fint å trekke ut noen heldige av de som støtter saken som får enten Liverpoolhjerter-boka signert av Roy Evans og forfatter Ragnhild Lund Ansnes, eller et vakkert bilde av Roy Evans og Robbie Fowler, signert også det av Evans. Boka er med en hilsen med takk for støtten til Hillsborough-orginisasjonene.


 

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du: det er bare å trykke seg inn på deres sider her, eller direkte til donasjonssiden her, der man lett kan donere f eks med bankkortet sitt, Paypal og et par andre enkle og greie løsninger. Du velger helt selv hvor mye du donerer! Alle er med i trekningen, så gi det som passer for deg.

Når du har donert, send en mail på innsamling@liverpoolblogg.no med navnet som har donert, så er man med i trekningen, vi sjekker opp vinnerne av trekninga mot løpets givere så alt skal gå riktig for seg, navnene på alle som gir blir publisert på løpets sider.

Vi oppfordrer alle til å ta en titt på sida for løpet, der man kan lese mer om løperne og støtteapparatet, følge bloggen deres, videoer på YouTube og ikke minst; støtte saken.

Trykk på bildet for å komme til siden til løpet:

 

Her kan man trykke direkte for å støtte saken:

Gi det du kan og føler er riktig. Og send en mail til innsamling@liverpoolblogg.no (skriv navnet donasjonen er registrert under) om du vil være med i trekningen av premiene.

Justice for the 96!

5 Responses to Løper fra Hillsborough til Anfield for de 96, bli med å støtt opp; JFT96!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...