Hold deg oppdatert
Arkiv
Reisebrev fra den deilige seieren mot United

Da har vi fått inn et nytt, deilig reisebrev, fra Terje Målsnes som stadig er på tur, og denne gangen til stormatchen mot erkerivalene fra nabobyen vi Liverpoolsupportere vel kun tar turen innom om flybillettene dit er billigere.. Take it away, Terje! (Mye bra bilder i reisebrevet, trykk på dem for større versjoner)

Reiste til England på fredag for å oppleva det mange vil sei er det største ein kan oppleva som Liverpool-supportar.  Liverpool vs Manchester United på Anfield.

Men før den kampen kunne sjåast hadde me ein heil laurdag å slå ihel og bestemte oss då for å ta toget opp til Wigan å sjå ein Championship-kamp.
Wigan vs Nottingham Forest stod på programmet og me bestemte oss for å sjå kampen saman med bortesupporterane, tenkte dei kom til å laga meir liv enn den vanlegvis stille Wigan-fansen.

Kampen i seg sjølv gav oss fleire gode smakebitar av god fotball;  Først cørlar Forest eit frispark klink i vinkelen, før Wigan kjem tilbake med to kjappe mål.Men det morsomaste i kampen må eg seie kom etter straffemålet til Wigan.Ein Wigan-supportar av typen OVERVEKTIG gjorde då ein ”wankerbevegelse” bort mot Forest seksjonen.  Etter dette fekk me oppleva ei heil kortsida av ein fotballstadion peike på ein person og synge: YOU FAT BASTERD, YOU FAT BASTERD.  PRICELESS…
På trass av eit veldig godt Nottingham Forest press i andre omgang endte kampen med siger til Wigan.  Me valgte å forlata kampen i det 85. minutt og komme oss tilbake til Liverpool.  Utpå kvelden blei det nokre kalde samen med eit berre måltid!


Sundag 1. September 2013!  Me vakna glade og nervøse, me skulle på Anfield og oppleva noko som antaglegvis berre er mindre enn ein (semi)-Finale eller ein Champions League kveld.  Me reiste opp på The Sandon (Birthplace of Liverpool FC) der me fekk billettane våre av vår venn Andy.

Etter litt problem med inngangen kom me oss inn på kampen.Kampen der Liverpool tok leiinga etter berre 3 minutt ved Daniel Agger og Daniel Sturridge (eg meinar Agger fortene mykje skryt for den scoringa)Men det var Sturridge som var sist på ballen og noterte seg dermed for sin femte scoring på 4 kampar så langt denne sesongen.

Resten av kampen var, slik eg såg kampen ein taktisk triumf for Liverpool.  Man U prøvde og prøvde, men takket vera ein fantastisk kamp av spesielt Lucas, Gerrard, Agger, Skrtel, Johnson (Wisdom imponerte når han kom inn) og Henderson gjekk Liverpool sigrande ut av sin tredje strake 1-0 kamp i Premier League sin tredje kamp.  DEILIG…

Stemningen på stadion var elektrisk, nervøsiteten var i høgspenn og resultatet var 1-0.  Når scums prøvde seg med nokre sangar om rasistiske Liverpool, svarte heile Anfield med: We only hate mancs, we only hate mancs, we`re not racist, we only hate mancs!  True that is!

Og eg må jo skyta inn at eg ikkje greidde å holda meg sjølv heller.  Då kampen blei blåst av og Anfield var ferdig med å jubla, peikte eg på bortescumsen og sang av full hals:
WE`RE TOP OF THE LEAUGEWE`RE TOP OF THE LEAGUELIVERPOOLTOP OF THE LEAGUE!
Mange smilande Liverpool-supportara smilte til meg og lo godt.  Fantastisk…


Avsluttar med nokre bilde frå denne kampen samt siste kamp eg var på.  Liverpool vs QPR.  Carra sin avskjedskamp.
Eg trur framtida til Liverpool Football Club er lys…

Meg utafor Melwood

 

Brendan signerer trøya mi.

Spelarbussen utanfor Melwood

 

Thank you CARRA23!

Birthplace of LFC

SHANKLEY 100! HE MADE THE PEOPLE HAPPY

 

One Response to Reisebrev fra den deilige seieren mot United

 • Tor Olav sier:

  Hei godt oppsummert, var på komf.tur med pappa og for noen dager det ble!! Var også i Wigan på kampen og satt med Wigan fansen, for en atmosphere det var til og være Camhpionsship! Satt rett med Scums på den deilige dagen. Hele laget jobbet knallhardt og den første ellveren med en Suàrez i laget blir vanskelig og slå!! YNWA #TopOfTheLeague

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...