Hold deg oppdatert
Arkiv
Bislettbanden: Det er greit for menn å ville ligge med menn.. og fortsatt være straight

Bislettbanden

Da er det tid for runde to fra Bislettgjengen, etter at vi i forrige uke hadde fult fokus på cupkampen mot erkerivalene våre i feil rødtone. Denne gangen er det Axel som klinker til med litt av en skruball. Take it away, Axel!

Jeg forstår at tittelen på dette innlegget kan få leser til å spørre seg om hva dette har med Liverpool å gjøre. Det beste svaret jeg kan gi, er nok at jeg i løpet av de neste avsnittene skal prøve å forklare skeptiske supportere, som i mange år har tvilt på seg selv og sin legning, fordi de til tid og annen har hatt lyst til å ligge med en eller flere av sine helter i helrødt. Jeg snakker med andre ord om man crush.

Slår du opp man crush i Wictionary, vil de fortelle deg at en man crush best forklares som forelskeseslignende, men ikkeseksuelle følelser mot en annen mann. Jeg tar herved bladet fra munnen og hevder at den forklaringen er feil. Dypt i arkivet har jeg film- og bildebevis på at jeg er svært så hetero av meg, men jeg har allikevel, ved flere anledninger, tatt meg selv i å ønske å befinne meg i samme seng som Steven Gerrard. Hans prestasjoner på banen, hans følelser for Liverpool og klubbens supportere (deg og meg, med andre ord) samt alle øyeblikkene han har gitt oss, har gjort at jeg har falt pladask for denne mannen. Og ja, jeg kunne absolutt tenkt meg å gyve løs og blitt gyvet løs på tur med denne mannen. Siden har det ballet på seg.

Når en mann i sin beste alder begynner å tenke i disse baner, kan det selvsagt være skremmende. Er jeg ikke så glad i jenter som jeg tror jeg er, likevel? Måtte jeg komme langt ut i 20-årene før skjebnen innhentet meg? Kommer jeg til å tilbringe resten av livet mitt med en mann? Må jeg slutte å like fotball? Svaret på alle spørsmålene er selvsagt nei. Jeg er, til jenters elleville begeistring, fortsatt like begeistret for dem. Skjebnen kommer aldri til å innhente meg, fritt for tolkning. Jeg kommer ikke til å leve resten av livet med en mann, og det er forøvrig helt ok å være homofil og like fotball, men det er en annen debatt.

Etter at jeg aksepterte denne siden ved meg selv, har man crush-listen blitt gradvis utvidet. Steven Gerrard var min første, og ære være for det. Men han har i senere tid fått selskap på listen. Zlatan har i løpet av de siste årene bare vokst og vokst på meg, også det fritt for tolkning. Zlatan-crushen har også gått så langt at undertegnede ikke har gått til frisøren de siste to årene, bare for å anlegge samme frisyre som den svenske brunetten. Listen har etterhvert rullet som en snøball og vokst seg uhyggelig stor, men uten at jeg skal eksponere meg selv altfor mye, kan jeg avsløre at topp tre består av: 1. Stevie G 2. Zlatan 3. Andy Carroll.

Det, mine røde venner, er en ganske sexy liste, enten du liker det eller ikke. Selv den største fotballelskende homseforkjemper vil kjenne at hjertet banker litt fortere når han leser disse navnene, hvis han graver dypt i seg selv.

Min vennekrets består utelukkende av ekstremt heterofile og fotballgale kompiser, og etter at vi har turt å løfte på lokket på man crush-kasserollen, kan vi se hverandre i øynene og innse at, ja, det er faktisk greit at vi gjerne vil dele livets mest intime øyeblikk med våre helter og forbilder. Og det, mine røde venner, er en berikelse for livet.

Har DU en vedvarende man crush?

Axel With Gogstad-Anfield

7 Responses to Bislettbanden: Det er greit for menn å ville ligge med menn.. og fortsatt være straight

  • Miguel sier:

   Dette er vel ikke ett ukjent fenomen for deg Tony, du har jo gitt bort blomsten din til både Steve G, Lucas, og en viss soanjol som nå spiller i Chelsea.. Ergo er du vel en av bislett banden du også..

 • Bea sier:

  Jeg snakker til flere av dere når jeg sier, vær så snill å ikke svare på det siste spørsmålet. La oss beholde den bittelille mystikken som fortsatt lever her på bloggen.

  • Thomas Bergli sier:

   Typisk mannfolk.. redd for å snakke om, og belyse sine dypeste følelser!
   Jeg ser for meg du hadde koset deg glugg ihjel i armkroken til Stevie G Brynje! En sixpack med øl, og Istambul finalen på DVD.. Du hadde faktisk hatt en tåre eller to i øyekroken også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...