Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 4-1 West Bromwich – Fortsatt sur på Suarez?

Det blir et noe amputert kampreferat, samtlige skribenter er på tur, men noe skal vi levere.

Liverpool tar imot Steve Clarke og West Brom, og forventningene står i taket hos de fleste av oss, og takket være Suarez kan vi alle nyte lørdagen videre.

Liverpool starter med følgende lag: Mignolet, Toure, Skrtel, Sakho, Johnson,  Lucas, Gerrard, Hendo, Cissokho, Suarez og Sturridge.

Det tar ti min av omgangen før Liverpool scorer, Suarez får ballen på ca 30 meter, drar forbi en, drar luke på svensken og avslutter fint i mål.

Det tar ikke alt for lang tid før Suarez dobler, Liverpool presser hardt på, Cissokho er i en duell, blir småtaklet, ballen ender på hodet til Suarez som header inn 2-0.

Omgangen er i hovedsak styrt av Liverpool som like gjerne kunne ledet med flere mål, WBA var nærmest med Anelka på overtid.

Andreomgangen starter likt den første, men WBA er mer med, Liverpool får dog første scoring. På et frispark fra Gerrard ender opp på hodet til Suarez som stusser inn 3-0.

Kampen forandres helt når West Brom får utligningen på plass, Morrison setter en straffe de aldri skulle hatt, etter scoringen styrer WBA kampen.

Men med ti minutter i movind velger Sturridge å drepe kampen, han fører ballen og ser at keeper står langt ute, og viser hvilken klassespiss han er da han chipper ballen vakkert i en bue over keeper. Sturridge har vært naken hele matchen, igjen, men klinker til med en ny scoring, likt de siste kampene. Hvordan går det når du er i form igjen??!

Etter den fjerde scoringen styrer Liverpool fortsatt kampen, nærmest scoring er Suarez, med et brassespark i tverrleggeren.

Banens beste er uten tvil Suarez, han eide kampen fra start til slutt.

Kampreferatet skrives i seiersrus på nettbrett, så noen spillerbørs får du ikke, den får du forfatte selv om du ønsker.

Det eneste spørsmålet som må gjentas, er du fortsatt sur på Suarez??

Har du lyst til å reise over å se vårt kjære Liverpool Football Club? Vel, da kan du besøke våre reisepartnere, de kan hjelpe deg med både billetter, hotellopphold og også fly om det er ønskelig. Bortebilletter kan også fremskaffes hos de fleste av våre partnere!

Besøk vår «Reisepartner-side» her!

4 Responses to Liverpool 4-1 West Bromwich – Fortsatt sur på Suarez?

 • Ståle sier:

  Mignolet 6 En verken eller kamp for Mignolet som gjør en godkjent kamp, slipper inn straffen og ellers har han et par tvilsomme involveringer ute i felt spesielt. Gjør også gode inngripener.
  Toure 7 En god kamp fra Toure som gjør sine ting stort sett helt riktig.
  Skrtel 8 Skrtel er tilbake som den kanongode stopperkjempen han var for et par sesonger siden. Sluttet å gjøre feil og slipper sjelden og aldri motstanderne forbi seg.
  Sakho 7 Det har vært sjelden Liverpool har satset på to stoppere i løpet av sommerovergangene. Denne gangen var det 3 (inkl. Ilori). Summen av Toure og Sakho har vært et par velsmurte stoppere som har brakt defensiv trygghet tilbake til Liverpool. (På samme måte som da Evans kjøpte Scales og Babb – og Houllier kjøpte Hyypia og Henchoz). Sakho er en utrolig artig spiller å se på – løpesettet, plasseringen, taklingen og ikke minst tilslaget på ball, både fra hode og ben.
  Johnson 6 Johnson er en kvalitetsspiller og han har i sannhet vært savneat. Fortsatt noe rusten – mer enn forrige kamp. Fikk seg en ny smell i kneet. Viste imidlertid noen bra involveringer i løpet av kampen – og noen dårlige.
  Cissokho 6 Cissokho gjorde en ok kamp, men hadde noen litt for dårlige involveringer til å få noen veldig god karakter. Likevel er han et meget viktig tilskudd til stallen, som reserve og konkurrent til venstreback eller flanke.
  Lucas 8 Meget oppløftende av Lucas som gjorde en veldig solid kamp. Aggresiv og oppofrende i det defensive spillet og en hurtig ballfordeler når han fikk ballen i beina.
  Henderson 7 Igjen en solid kamp av Henderson. Han sviktet imidertid på presisjon på noen avslutningsforsøk og noen gjennombruddspasninger.
  Gerrard 7 Spilte en god kamp. Tilstedeværende og involvert på en positiv måte.
  Suarez 9 En virkelig bra kamp hvor han fikk omsatt sjanser i mål på en meget imponerende måte. Kunne også ha scoret flere og var hele tiden involvert.
  Sturridge 7 Litt lite involvert i 1. omgang men kom mer med utover i kampen. Hadde en suser i tverrliggeren. Scoringen hans var det høy klasse over. En følsom chip som seilte over keeper og i det lengste hjørnet.
  Alt i alt en meget oppløftende kamp av Liverpool hvor alle spillerne bidro og best av alle; utvilsomt Suarez.

 • Roy-Arne Knutsen sier:

  For en kamp av Suarez.Virker som han har tatt tak i problemene sine.Han sprang rundt med et stort smil om munnen gjennom hele kampen og han klager ikke på dommer.For en spiller.

 • Håkon Willumstad sier:

  for en fantastisk kamp av suarez virker som om han har tatt tak i problemene sine han er en fantastisk spiller når han ikke gjør mye tull

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...