Hold deg oppdatert
Arkiv
Kjære klage og sytepeiser

hodgson-angry Denne lille artikkelen er for dere syte og grinepeiser som syter og klager på at spillerne ikke heter Hummels, Messi, Benzema og Reus, men Lovren, Lambert, Markovic og Can.

Jeg er som mange av dere sikkert også medlem på siden «Liverpoolhjerter» i tillegg til min egen side «Liverpoolblogg.no» på Facebook og jeg får til tider «fnatt» av å lese i kommentarfeltene..

Jeg vil si noen ord, noen ord til «de gamle» og «de unge» supporterne;

Først og fremst; jeg synes det nesten er på grensen til frekt å stille spørsmålstegn, syte og klage på Brendan Rodgers etter det han har fått til på den korte tiden i klubben – fått oss tilbake til Champions League OG gjort oss til reelle tittelutfordrere.

Luis Suarez er solgt, ferdig snakka!

Brendan Rodgers forsøker IKKE og erstatte Luis Suarez direkte – som jeg leser tusen ganger hver dag, til dere som syter og sipper for at Lambert og Remy, før overgangen gikk åt skogen har kommet inn – han bygger en større og en sterkere tropp enn det vi hadde forrige sesong! (Og vi er ikke ferdig med sommerhandlingen)

Selvsagt var det nok ikke i planen å selge Luis, men nå skjedde det og Liverpool FC har ligget I FRONT dette overgangsvinduet, handlet raskt, handlet riktig og handlet fort.
I tillegg så er det over en måned igjen av overgangsvinduet – og med fem spillere allerede handlet så klarer jeg ikke være negativ.

Inn har spillerne Lambert, Lallana, Markovic, Can og Lovren (Origi etter alle solemerker i løpet av uken, selv om han skal rett tilbake til Lille på utlån) kommet.
Ut: Luis Suarez.

I Lambert har vi fått et alternativ offensivt om det butter i kamper – nå tror jeg personlig ikke at Lambert vil score 15 mål per sesong, men om det skulle skje så ville det være fantastisk. Det er mest fordi han «kommer hjem» som gleder meg mest med denne overgangen.

I Lallana får vi en spiller som går rett inn på laget etter alle solemerker, en spiller med x-faktoren og en midtbanespiller som fort kan score 10 seriemål med bedre spillere rundt seg.

I Markovic så har Liverpool kjøpt et av europas største fotballtalenter og et MEGET spennende kjøp og en fantastisk «bredde-spiller» i mine øyne. En spiller som kan komme inn og som faktisk er god nok til og forandre et kampbilde og en spiller som også vil starte ganske så mange kamper denne sesongen.

I Can så får vi endel av det over her, men jeg tror også at Can fort kan komme til å spille flere kamper enn Markovic denne sesongen faktisk, et «beist» av en spiller som iallefall ikke burde ha problemer med fysikken i Premier League – så får vi håpe at talentet er stort nok til at han slå igjennom. Hendo og Can foran Gerrard, ja takk!

I Lovren får vi forsvarssjefen vi forrige sesong manglet og som igjen etter alle solemerker vil redusere antall innslupne mål – og færre innslupne mål er lik mer poeng.

Det er målene Brendan Rodgers forsøker erstatte nå ikke spilleren Suarez, i tillegg til å bygge en sterkere og bredere stall som nevnt over grunnet ekstremt mange flere kamper denne sesongen.
Legger man i tillegg til forsvarssjefen Lovren inn i ligningen her så ligger det i kortene at Brendan også (følgelig nok) også vil tette igjen bakover – mindre innslupne mål = flere poeng som sagt.

Man får ikke 31 seriemål i Lambert, selvsagt får man ikke det, for han er ikke verdens beste spiss. Kanskje man får 10? og kanskje han vil være tungen på vektskålen i kamper som vi forrige sesong ikke vant?! Hvem vet? Ingen!

Verdens beste spiss kan i teorien ikke erstattes, men Brendan forsøker – på sin måte og det både skal og må vi stole på.

Det finnes supportere der ute som ikke vil bli fornøyde før både Neymar, Shaqiri og Reus har signert. Ta med Vidal også da.
Andre supportere synes overgangsvinduet hittil har vært en suksess etter at Suarez forsvant.

La meg si at jeg faktisk tror det kommer en storsignering før 1 september, samtidig så ønsker jeg de «rette spillerne» så om navnet bak på trøya ikke nødvendigvis ikke gjør meg søvnløs så stoler jeg SÅ på BR nå så jeg klarer ikke være kritisk.

Jeg tror feks at en spiller som Shaqiri ville passet perfekt i Liverpool (og jeg tror han kommer), kanskje også Reus, og Benzema, men om ingen av de kommer så «fair enough», kommer de så vil jeg juble høylytt, men overgangsvinduet denne sommeren er ikke avhengig av akkurat det for min del. (Jeg vet uansett at flere spillere vil komme inn)
Jeg håper feks at BR kjøper en høyreback, Johnson trenger konkurranse om plassen sin, Kelly holder ikke mål i mine øyne.

Helt klart så skal man ha meninger og komme med input, men direkte kritikk og «syteinnlegg» gjør meg nesten fysisk dårlig faktisk.

Husker godt en diskusjon på den andre facebooksiden jeg hadde angående spillerne Remy, Lukaku og Bony.

Man diskuterer, som er vel og bra, men når det ender med sånne, i mine øyne idiotiske «Remy er ræva, har ikke bevist noe» eller «Bony scorer for lite og fortjener ikke ha på seg Liverpooltrøye» og den slags så blir jeg skikkelig irritert.
Spillerne HAR bevist i Premier League, hvorfor er de da feks ikke «verdige» å bære Liverpooltrøya?

Er det fordi det ikke er «fett nok navn» at man skriver slikt??

Som jeg har skrevet i hele sommer, jeg driter lett i navnet bak på trøya så lenge de er de «rette spillerne», med rette holdninger og med de rette innstillinger for det som Brendan forsøker bygge i Liverpool – et uslåelig samhold, et uslåelig lag og et uslåelig Anfield – in Shankly style!

En liten fotnote til slutt;

Til dere som hele tiden ytrer «bare å slenge £ 2m til på bordet så får vi den og den spilleren»
(og først og fremst, GJØR man dette så vil man bli en pushover på overgangsmarkedet og rundt forhandlingbordene, nå virker det som om vi ENDELIG har mistet det ryktet, som vi hadde endel år, la oss aldri havne der igjen!)

En overgang er en kompleks greie;

Først skal kjøpende klubb kontakte klubben til spilleren de ønsker.
SÅ skal agentene inn i bildet og komme med «Råd» til spillerne sine (altså forsøke mate mest mulig penger ved en overgang så de tjener mest mulig penger)
SÅ skal klubbene bli enige om overgangssum
SÅ skal de bli enige om hvordan overgangssummen skal betales, om det er rater, direkte betaling osv osv.
SÅ skal kjøpende klubb bli enig med spilleren om de personlige betingelsene. * Og her snakker man ikke kun ukelønn, man snakker om og deale prosenter spilleren skal få av antall drakter solgt feks, om spilleren skal få med hus i kontrakten sin feks pluss pluss pluss.
I tillegg lurer agentene i kulissene som skal mate mest mulig ut av kjøpende klubb slik at de tjener mest mulig penger.
SÅ skal spilleren til medisinsk test (noe vil smertelig har fått erfare akkurat med Remy) gjennomføres.
SÅ skal alt av papirarbeid fikses, papirer skal sende til UEFA, FIFA, FA og er det i tillegg en spiller som feks trenger oppholdstillatelse så må også dette gjennomføres.

Så en overgang er ikke bare og kaste £ 20m på bordet så er alt i orden – husker en tid tilbake da Vålerenga ofte gjorde dealer på pølsepapir (nei, det er ingen myte) og tok endel snarveier, slikt har sjeldent lønt seg.

#InBrendanWeTrust

– Walk on

55 Responses to Kjære klage og sytepeiser

 • Stian sier:

  Ja, greit man har hentet spillere som man vet takler PL? men hva så? ingen av disse spillere bortsett fra Can, har bevist at dem har CL nivå inne noe jeg tviler på at både Lamber og Lallana ikke har! vi trenger stjernespillere som har bevist at dem kan takle CL, for at vi ikke skal bli en kasteball når man først er tilbake i CL!

  • Brynje sier:

   Du tviler altså på at Lallana har «CL-nivået» inne?

   Så du tror ikke at spillere som Lallana, Markovic og Lambert får noen CL-kamper denne sesongen?

   Sterling da? Coutinho? Henderson? Sturrdige?
   Har jo ikke bevist i CL de heller…….

   Og nok en gang, Lambert er backup-løsning og ikke kjøpt inn for å erstatte noe som helst, i tillegg så tror jeg på flere singeringer.

   Klassisk «vi trenger en stjernespiller-innlegg» her altså – noe jeg i utg er dypt uenig.

 • Tony sier:

  Jeg kan ikke se hvorfor i all verden vi kastet bort pund på Lambert , tøv å fjas … Håper det går troll i mine ord ,men det er å kaste bort karrieren hans og Liverpools penger.Kom med en signering det lukter krutt av, da blir jeg fornøyd.Vi har mange spillere som vil opp og frem, ikke ødelegg det med spillere som er halvgode .

  • Henning sier:

   Lambert kom billig, og historien er full av hjemvendte røde som får en ny vår. Og når troppen MÅ utvides med 7-8 nye spillere, pga 10-15 kamper ekstra ute i Europa, så kan ikke alle måles opp mot Suarez. Lambert er billigere i drift enn f.eks. Raina på benken, så det bør være enkel mattematikk for de fleste.

   Og husk at selv Ian Rush og Kenny Dalglish kom fra «middelmådige» klubber engang i tiden. 😛

 • Per Johan Waage sier:

  Her har du skrevet alt rett ! Selvfølgelig ønsker jeg at en eller flere «stjernespillere» skal komme inn, men ser en nok fotball i england så kan kjøpene så langt forklares. Lambert har jo kommet inn for å få bredde i troppen, den burde de fleste se. Tenk å kunne la Sturridge få hvile i en eller flere av de første kampene i mikke mus cup’ene midt i uken ? Jeg ser viktigheten for spillerene med å kunne ta med et trofe fra de engelske cup’ene, men første pri MÅ være PL og CL ! Jeg ønsker selv en høyreback og en ren spiss. Jeg er ikke spesielt stor fan av Remy, så jeg mister ikke nattesøvnen av at den strandet. Kanskje Harry har rett ? At det ikke var den medisinske testen han ikke besto ? Kanskje Liverpool har funnet et bedre alternativ i siste sekund ? Bony hadde jeg gjerne sett i liverpool trøye ! Benzema og Origi fikk vi jo se i VM, så ja takk ? Jeg stoler på BR, så jeg bare venter i spenning ! Måtte 17 aug komme i en rasende fart ! YNWA !

 • Hanne Mørch Jacobsen sier:

  Kunne ikke vært mer enig! Og deler i aller høyeste grad frustrasjonen ang. alle negative kommentarene, uansett kjøp.. Har absolutt tro på BRs lagbygging, og full tillit til at Liverpools staff har en smule mer peiling enn «sofaspeiderne» på facebook. Supert innlegg!

 • Terje Olsen sier:

  Liverpool don’t buy starplayers, we make them

  Se på Man Utd! Under Ferguson så har ikke dem kjøpt mange stjernespillere. Dem har kjøpt en og annen, men hoved tyngden har vært unge spillere som dem har bygd opp til å bli stjernespillere i et system som kun Ferguson hadde kontroll på.

  Og noe av det samme ser man med Liverpool under, Rodgers.

  Husker alle som klagde da Houllier hentet en gammel skalk som Gary McAllister! Resten av historien taler for seg selv…..

 • Lars Aude sier:

  Stoler 120 % på BR og blir like oppgitt hver gang en leser om supportere som har spilt litt for mye Football Manager.
  There is no I in team. Og det er nettopp et lag BR bygger. Seriestarten må bare komme 🙂

 • Brede sier:

  Veldig bra innlegg, enig, enig og atter enig. Diskutere og mene ting er lov, det er bare å håpe på saklige diskusjoner der inger blir hengt ut på noen som helst måte.

  Jeg personlig liker å se at Rodgers bygger ett lag som har mange kvaliteter og får et godt samhold. Jeg har ikkenoe behov for å se spillere som reus og benzema inn, jeg vil se spillere som er villige til og blø for drakta.

  Jeg har min mening om hva jeg ønsker, og kan være ærlig å si at jeg ville ha inn Ben Davies (jeg har mine grunner, noen har sine grunner til og ha/ikke ha han inn), ville ikke ha Remy (samme her, folk har sine grunner), det er to eksempler, kunne kommet med flere. Men saken er at jeg holder saklige diskusjoner der jeg legger fram mine grunner, og henger ikke ut noen på noen som helst måte uansett.

  Det viktigste er at nå er Rodgers mannen som skal styre skuta til suksess, og vi skal vere her for og stole på han og ikke minst støtte han.

  • Brynje sier:

   Velkommen.

   Ja det er hele nøkkelen til (fruktbar) diskusjon, at man kommer med sine grunner og meninger fremfor kun ytre enstavelsesord om hvor ræva en spiller er eller hvor altfor dårlig han er og lar det være med det.

   Begrunn det og kom med synspunkter så er det grobunn for saklig diskusjoner.

   Håper på flere bidrag på bloggen fra deg 🙂

 • Kjell sier:

  Helt enig i innlegget! Folk er noe kravstore! Men du glemmer en person som også skal ha en del av overgangskaka i tillegg til agenten. Og det er glamourkjæresten til spillerne. Tror disse jentene også har sine ønsker når gutta skal flytte på seg. Og da kan det være vanskelig å selge inn Liverpool One som handlegata (selv om jeg har funnet masse flott der).

 • Tony sier:

  Vi har solgt en som scoret over 31 mål for oss i premier league , og det vi får igjen er Lambert . Så kall meg gjerne en syter og en klager .vi kommer ALDRI til å vinne med dette mannskapet her. Uansett hvor rød man er i øya .

  • Brynje sier:

   Du har tydeligvis ikke lest innlegget?!
   Brendan forsøker ikke og erstatte Suarez(!) – det er jo umulig.

   SLUTT og sammenligne spiller for spiller, forsøk se det i et litt større bilde Tony.

   LAGET var vel strengt talt dårligere forrige sesong enn foran denne sesongen (og vinduet er ikke engang stengt) – 2 poeng fra seriemesterskap…..

 • Lars Ossawy sier:

  Uhyre enig i alt. Vært ret fantastisk vindu så langt for oss. Håper på Shaqiri (alle som er glad i god fotball gjør vel det ???), men er svært fornøyd med alle som har kommet inn.
  Mye FM spillere her, og de skal selvfølgelig få lov å ytre sin mening, men det blir litt mye hakk i plata til tider.
  Klokketro på hva Rodgers driver med og gjør en vannvittig god jobb.

  Har tro på på en nydelig sesong:) Tipper en bedre enn i fjor 🙂 YNWA!

 • Brede sier:

  Så lenge man holder en saklig diskusjon er ingen kommentarer dumme eller feil.

  Holder meg helst unna diskusjoner på face (grunnet sytere og klagere), men deltar gjerne i forum og på artikler. De fleste sytere og klagere gidder nok ikke lese hele artikkelen og kommentarene her engang.

  Har fått min interesse i noen spullere via FM og fifa, men før jeg kommer med kommentarer om de sørger jeg for å sjekke de ut, YouTube eller ser en kamp eller ti.

  Jeg har en personlig «policy» om at alle skal få en sjanse, ta Hendo og Lucas som eksempel, alle kompiser og familie men det var bomkjøp og at de burde vere på reservelaget til de vart solgt. Jeg stod på mitt å sa at de kan bli viktige og får de tid kommer de ril og skinne som sola på klar himmel, Lucas hadde en kjempesesong men vart skadet i (oktober/november? den sesongen) uansett var han en av våres beste den sesongen, han er en spiller som gjør en jobb for flere mann, taklinger i egen klasse, så backene kan fram på banen. Hendo trengte tid på å bli varm i trøya, men spiller seg stadig opp. Med en motor som han har, har vi en del av et lag som ikke alle har, som jeg pleier å si, han springer til han dør, så springer han noen år til.

  Jeg har også bommet med policyen min, eksempel; Aspas, har ikke fått mange kamper, men det skyldes nok innsatts og kvalitet på trening. Nå ser det ut som hans karriere i lfc er over.

  Rodgers har også lov til og prøve å feile.

  In Brendan we trust!

  • Brynje sier:

   Apsas kom jo til Liverpool på verst tenkelige tidspunkt, Luis OG Daniel som herjet/slo til – da blir det nesten umulig og få en plass på laget.

   Aspas er sikkert en spiller som kan score 10-12 mål i løpet av en sesong, men jeg tror toget gikk nå med nytt utlån (riktig også) så vi får nok ikke se han igjen i den vakre røde tror jeg.

   Leste med stor fornøyelse at vi ble linket til PSV´s Zakaria Bakkali, FM-kongen hehehe som slo igjennom denne sesongen 😉

   18 år og en klassisk vingtype som det kunne vært meget interessant å se utviklingen på under BR sine vinger. Rykk, fart, utfordrer, teknikk, nærtkenikk.. Utrolig spennende spiller.

 • Stian sier:

  Man kan vell støtte BR: selvom man ikke støtter kjøpene man gjøre,som supporter skal man ikke være enigi alt som skjer i klubben! Og neitror ikke Lallana bliår en hit, 26,snart 27 år gammel en sikkelig god sesong i pl, får litt flashback til Adam,Carroll og Downing! Og hvorfor skal ikke Liverpool kjøpe stjerner, når man først har kommet seg til CL,kan det være lurt og vise at man satser med et par signeringer det lukter svidd av! Og hvorfor skal Liverpool sitte å se på de andre klubbene i England hente stjerne på stjerne,mens Liverpol henter fra en middelmådig klubb!

  • Jan O. Nielsen sier:

   Stian: Du skriver: «hvorfor skal ikke Liverpool kjøpe stjerner, når man først har kommet seg til CL,kan det være lurt og vise at man satser med et par signeringer det lukter svidd av! »
   HVEM er det Liverpool skal vise noe som helst? Vekket ikke fjoråret deg også – og fikk deg på troen over at «ukjente» spillere med potensiale, også slår ut i full blomst – og presterer? Jeg har ikke behov for stjernekjøp til høye summer. Liverpool er klubben som skaper stjerner – ikke kjøper de.

 • Brede sier:

  Aspas kom på et dårlig tidspunkt for hans del, ja. Men å se på Peterson viser meg bare hvor mye de skal bety for en spiller å vere i klubben «vår» og hvpr mye insatts og vilje har å si.

  Stian, det er fort å få flashback ja, og skjønner deg godt, angående Adam må jeg si meg enig med Ferguson, det var høy pris å betale for en venstre fot. Jeg mener adam ikke hadde så mye mer, men venstre foten var mye. Skjønner og frustrasjonen når våre konkurrenter henter stjernespillere og vi henter andre/midt på tre spillere for å si de sånn, men vi bygger en tropp med bredde og kvalitet nå, så en del spillere skal inn å da må man handle godt og lurt, chelsea og city skal forsterke ikke bygge, så de kan handle dyrt, city kan handle muller og selge sinclair. Vist du skjønner hva jeg mener.

 • Ruben sier:

  Takk! På tide at noen tar opp det her. Hvis du går inn på Instagram, da gjerne den offisielle Liverpool kontoen, hva er det som går igjen i deg uendelige? Jo, folk som skriver : Reus, REUS, Reeeeus, Vidal, Benzema, Reus, Vidall (noen med skriveleif). Under hvert bidige bilde er det sånn. Herregud. Er det mulig tenker jeg. Hva har det seg at folk digger Reus plutselig? Hva har han gjort som er så guddommelig at folk ikke greier å kommentere noen annet de fire forbanna bokstavene. Han er god, går Guds skyld, men han er faktisk Dortmund langt inn i ryggtavla. Så noe overgang der er som å tro at vi får Barkley. Det skjer ikke. Tyskere er gjerne ekstremt hjemkjære. Siden folk bare nevner store navn regner jeg med at de ikke vet bedre om spillere heller? Dem som ser mye fotball, kanskje i overkant mye, ser at signeringene til Liverpool er ekstremt undervurderte og smarte ift verdien de kan ha for laget i året og årene fremover samt at salgsverdien på enkelte kan bli 2-3 doblet iløpet av noen år. Det er sånn man driver langsiktig på en sunn og fair måte – kontra shitty og Chelski..

 • Tony sier:

  Det var vel egentlig ikke det, da vi hadde en av verdens beste spisser. Jeg håper jo at de som kommer inn , løfter oss mot nye høyder, men jeg er skeptisk. Håper jeg tar feil 🙂

 • Henning sier:

  Kanskje litt off-topic, men jeg kom til å huske en kamp for et par sesonger siden, hvor Liverpool starter en kamp med hele ÅTTE forsvarspillere på banen. Tror det var mot Everton tilbake i 2009, men poenget er ihvertfall at Liverpool VANT den kampen 2-0. Vi «tok en Chelsea», og parkerte bussen! Fint med korttidsminne, ikke sant?

  Når det er sagt, så er det ikke slik jeg ønsker at Liverpool skal spille, men det er ingen tvil om at når vi slapp inn hele 50 mål i serien ifjor, så er det ingen tvil om hvor det lekker. Vi skal ikke erstatte én enkeltspiller som Suarez, vil skal faktisk erstatte hele åtte forsvarsspillere! Hva med å bytte Agger mot Mascherano? Ville vært GULL, spør du meg! 🙂

 • Craig Johnston sier:

  Hva var vel verden uten litt hverdagsfilosofi:

  Det er alltid stille før stormen, men plutselig smeller det, og da er storfisken der

  Thal

  Sukk!! Så vakkert……………………..

   • Jan O. Nielsen sier:

    Craig Johnston: Jeg har knapt noen gang sett at du er positiv til NOE kjøp av spillere, som ikke allerede er stjerner og koster deretter. Ønsker du at Liverpool skal bli et kjøpelag ala City?

 • Totto Holm sier:

  Jeg mener igjen og igjen her inne at ingen spiss i verden er like god som Suarez. Lambert kan nok score en 8-9 mål, men hva er det sammenlignet med Suarez sine 31 mål? Veldig fint at Lambert kommer til å jobbe som en hest, men vilje får deg kun så langt i sporten. Jeg vil gjerne ha en stor stjernespiller som f.eks. Reus, og jeg skriver ofte om det, men da er jeg en såkalt «syter»? Når man setter seg fornøyd med Lambert, da mangler du ambisjoner! Jeg mener at Markovic, Lallana, Can, Stewart og Lovren er gode spillere, uten tvil, men når man har «middelmådighet» i laget, så blir det og en middelmådig sesong, uansett hvor mange spillere man har i stallen. Suarez kan ikke bli erstattet (Jada, Brynje, du har sagt 1000 ganger at han ikke skal bli erstattet i følge Rodgers).

  • Morten sier:

   Brendan kjøper heller ukjente spillere som passer inn i profilen, enn å kjøpe dyre, kjente stjerner, som IKKE passer inn. Liverpool har en stil, en filosofi, og folk som kommer inn må passe inn der, ikke omvend. Og det vet du. Tenk på at Manchester City vant ifjor, UTEN Suarz. Vi har da for svingende STURRIDGE.

 • Robin sier:

  Bra skrevet, selv om overskriften er litt brutal. Jeg er enig og litt overrasket at så mange forventer store stjerner til Liverpool nå. Klubben har den siste tiden jobbet knallhardt for å få ned lønnsutgiftene og har en ganske tydelig policy der. Men det er godt å se at vi ikke er redd for å bruke penger på spillere vi har tro på. Selv om de fleste vi henter har nok ganske moderate lønninger i forhold til stjernenavnene som ofte nevnes.
  Jeg kjenner ikke så godt til alle kjøpene som er gjort, men gleder med til å se de i aksjon. Lambert er en backup spiller som gir BR flere valg i kamper, for vi har mistet en ganske komplett spiller som kunne snu og prege alle kampbilder selv, den luksusen har vi ikke i år og BR må faktisk heve seg taktisk. Can gleder jeg meg til å se, youtube klippene viser en spiller med ekstremt god teknikk. Lovren så jeg heller ikke mye av i fjor men alle skryter av han. Lalana må nok brukes riktig så tempo svakheten hans ikke avsløres. Markovic er et av de store talentene i verden nå og blir spennende. Så må vi se hvem flere som skal ut, det er en viktig del det også. Inn må jeg bare komme med et ønske: Bony, en spiller jeg har likt i flere år. Litt lat ryktes det, men mål potensialet hans er nok like stort som Suarez sitt… Tøff påstand, og den gjelder bare antall mål, han blir nok aldri like komplett som Suarez. Men ser man på mål snittet hans er det bedre enn Suarez sitt i Nederland og England, Bony scora like mange mål første året i PL som Suarez gjorde på 1,5 sesong i PL. I Nederland spilte Bony i 2,5 sesonger og scora 46 på 65 kamper. Suarez sine første 3 sesonger ga 49 mål på 93 matcher.
  Må også nevne at det klubben opplever i år er litt spesielt, vi mister vår store spiller og skal ut i CL. Noe som gjør at vi må bruke en del penger å ta et valg om man skal budsjettere med å være en CL klubb fremover eller ikke, for en hverdag med CL penger er noe helt annet en uten. Får du en stor og dyr(uten CL penger) tropp som ikke kvalifiserer seg flere år så kan det bli veldig tungt å komme opp igjen, noe vi har merket selv de siste årene. Liverpool var som kjent utrolig nær total kollaps, selv om mange glemmer dette.

  • Brynje sier:

   Absolutt ikke i mine øyne.
   En spiller som drar £ 120.000 i uka ut av klubben uten å være førstekeeper _skal_ man kvitte seg med – lett..

 • Rune sier:

  100% prosent enig i innlegget. Suarez kan IKKE erstattes mann for mann. For de av dere som har sett filmen «Money Ball» med Brad Pitt, saa er det nettopp det som maa til. Ja Suarez scoret 31 maal i en seson vi scroet 101. Mange av de maalene var riktignok del av hattricks og store seiere. Det vil si med riktig fordeling saa ville vi vunnet de samme kampene om Suares «kun» hadde scoret 20-25 maal. Det var fremover paa banen, saa til forsvaret. ALDRI har ett lag vunnet ligaen (kanskje ikke engang oppnaadd topp 4) med aa slippe inn 50 maal. Har kommer «money ball» prinsippet inn. Naa kommer Balotelli mest sannsynligvis inn. Helt kanon er min mening, og jeg tror ganske saa sikkert at han er en 20+ scorer for oss denne sesongen. Legger vi til Lovren og ytterligere back-up i forsvaret saa boer vi kunne redusere anntal baklengs til rundt de 35. Klarer vi det saa kommer vi ut i pluss. Det vil si med bedre maalforskjell enn i fjor. End of story. YNWA

 • Espen Yung Svendsen sier:

  En vel diktatorisk måte å skrive en blogg på vel? Å skrive at Liverpool HAR handlet riktig, er vel foreløpig kun en antagelse, og vil nok være det minst ut denne sesongen. Noen av fruktene vil nok ikke vokse før til neste sesong. At de har kjøpt riktig i henhold til FSG sin innkjøpspolitikk er riktig, men trenger ikke å gå hånd i hånd med FSG sine visjoner om å vinne troféer.

  Tror ingen skriker etter Reus eller Falcao pga navnet. Tror heller ikke noen skriker etter de navnene grunnet at vi vet de vil gjøre en umiddelbar forskjell. MEN at en Falcao eller Reus ville gjort større forskjell umiddelbart, enn en Markovic vil gjøre, tror jeg det er liten tvil om. Vi så jo allerede et bevis hos Chelsea i første kampen. Diego Costa med mål, og burde også fått et straffe. Cesc Fabregas med to målgivende på første kampen tilbake i Premier League. Ikke annet enn imponerende.

  Tror de fleste støtter opp om Rodgers og vil støtte kjøpene frem til de beviser det motsatte. Men det må fremdeles gå an å ønske seg spillere som går rett inn på laget og gjør en umiddelbar forskjell. Det kan fort være tungen på vektskålen, mellom en uavgjort og en seier. Vi skal gi honør til Rodgers for den fantastiske jobben han har gjort, men heller ikke stikke under et teppe at Suarez sin effekt på laget generelt, har nok vært mye større enn kun de 31 målene han scoret i fjor. Som de fleste forsvarere har påpekt, så er Suarez den verste spilleren å spille mot. Han er først og fremst et uromoment uten ball, og i Rodgersball-filosofien var en slik spiss uhyre viktig.

  Det å sortere fans som du Brynje gjør her, blir jo hinsides. Det er selvsagt lov å stille spørsmålstegn til de som skjer med klubben flere har fulgt i alt fra 1-50 år. Jeg støtter i så måte FSG’s innkjøpspolitikk, men syns fremdeles den må kunne vikes fra, til tider. Hvis ikke tror jeg dette kommer tilbake og biter oss som klubb, i ryggen. Vi har mange talenter, men få som kan stå frem når det gjelder som mest.

  Vil runde av til slutt med å si at jeg syns det er svakt av en av Norges mest aktive Liverpool-nettsider, å skrive såpass feil og rotete som dette. Kom an! Dere kan bedre enn dette, Liverpoolblogg. Ta et pust i bakken før dere setter dere foran tastaturet. Mye klare skrivefeil, mange dobbelmoralske meninger og et generelt rotete innlegg. Sorry, måtte gi beskjed. Det håper jeg er for Liverpoolbloggs eget beste 🙂

 • Bent-Cato sier:

  Gode poenger i ditt innlegg. Jeg er veldig glad at vi har en manager som ikke beholder og kjøper spillere basert på sentimentale grunner. Slik jeg ser det, kjøper Rodgers spillere han mener vil kunne prestere neste sesong og i framtida. Vi ser stadig at dyre store spillere presterer dårligere etter at de har vunnet noen trofeer og er blitt mett på suksess. Er trygg på at vi får ferdigheter i forhold til pris. Så vil det alltid være noen som lykkes bedre enn andre når vi summerer opp sesongen, men de er i Liverpool fordi de er gode nok og fordi de er en del av et lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...