Hold deg oppdatert
Arkiv
Alberto Moreno – Drømmesigneringen?

moreno1Jaja, jeg vet det er tidlig og ja, jeg vet fallhøyden både er og blir stor etter denne artikkelen, men det får være faktisk.

Etter sesonger med Enrique, Johnson og Flanagan på venstrebacken så har man nesten glemt hvordan en moderne back skal være.

Mot Tottenham så fikk man igjen se hvordan en moderne back skal være.

Mange sammenlignet målet hans med Riise sitt mål mot Everton og med rette – poenget er at Moreno er mange hakk hvassere enn John Arne Riise.

Jeg skriver ikke denne artikkelen fordi han herjet mot Tottenham, jeg kunne faktisk like så godt ha skrevet denne etter kampen mot Man City for jeg ble veldig imponert da også.

At han ble kastet til ulvene i den verste bortekampen i sesongen viste at han er voksen. En liten glipp som kostet baklengsmålet får være, for vi så også da hvor mye som bor i gutten.

Mot Spurs så så vi en Moreno som virkelig fikk vist seg frem både defensivt og offensivt.

Det er noe trygt med han defensivt og med den farten han innehar (er det noen som er raskere i PL?) så henter han seg inn hver gang om han er noe feilplassert.

Offensivt kan han bli en drøm og vi så i dag at BR vil bruke Moreno som kontringsvåpen ved defnsive dødballer i mot. I første omgang ble det noen nesten-sjanser ut av det mens han i andreomgang virkelig viste seg frem og scorte et fantastisk individuelt mål.

Vi forstår alle sammen nå hvorfor overgangen tok tid og at Liverpool virkelig ville ha Moreno.
Man så masse You Tubevideoer før han signerte og vi så farten, vi så kvalitetene og vi så talentet – men alle er gode på You Tube liksom.

Alberto Moreno har fått en drømmestart i Premier League og glippen mot Man City virker som og ha gitt han et løft, ironisk nok og han tørr nå mer offensivt og han rydder opp i stor stil defensivt – det må man elske!

Har vi fått en venstreback som kan gi oss 5-7 seriemål samt det samme i målgivende??

Er Alberto Moreno den beste signeringen til Liverpool denne sommeren?

#WeGoAgain

3 Responses to Alberto Moreno – Drømmesigneringen?

 • Leiv sier:

  Jeg synes Lovren er den beste signeringen i sommer, men Moreno virker til å være et kupp. Håper han holder og vokser med resten av de unge under Rodgers.

  Balotelli kan også være et kupp for den prisen LFC ga. 50%50

 • MortenH sier:

  Jeg gleder meg til November/Desember. Da bør de nye spillerne ha fått «fotfeste», noen bruker jo lenger tid enn andre, og da kan vi virkelig se hvem som var et «kupp» og hvem som flopper. Av så mange nye, er noen bankers til å floppe. Men jeg håper at de fleste slår igjennom. Og gjør de det, kan vi igjen kjempe om tittelen i en liga som blir enda tightere enn ifjor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...