Hold deg oppdatert
Arkiv
Seriestart: Forsiktig optimist

PLSeriestart. Smak litt på ordet. Det er et magisk ord. Alle starter på null, blanke ark, 38 kamper å bevise at man fortjener en høyere plass på tabellen enn i fjor.

For Liverpools del er dette virkelig sannheten; bevise at vi er bedre enn vi var i fjor. Overgangssommeren hittil viser at de viktigste ut er en aldrende Gerrard og en pengegrisk Sterling, mens vi inn har fått blant annet Milner, Clyne, Firminho og Benteke som kan gå rett inn og styrke laget, samt i spillere som Gomez og Ings fått inn spillere som kan gjøre en god jobb når det trengs, unge Gomez kanskje allerede fra første serierunde. Det må sies å være en sommer der vi har styrket oss helt klart, og jeg blir ikke overrasket om vi kan få inn 1-3 spillere til, kanskje 1 av disse en solid spiller til som kan styrke laget eller i hvert fall være en mann som skal inn i kamptroppen og kunne gjøre en forskjell.

Med dette som bakgrunn, litt research på at Benteke er mye mer enn en stor og sterk targetspiss, meget spennende spillere som Coutinho og Ibe et år eldre, Mignolet som var bra siste halvdel av sesongen i fjor, Hendo som vokste med ansvaret av kapteinsbindet, som han nå har til odel og eie, en meget spennende brasilianer til i Firminho på plass, velger jeg å være forsiktig optimist.

Chelsea var svært solide i fjor, City har en latterlig tropp, united har handla for sjukt mye penger i sommer, og Arsenal virker også meget solide, men jeg velger å være forsiktig optimist, og har troen på at vi kan blande oss inn i kampen om en topp 4-plassering og Champions League-plass 2015/16.

Men, skal det skje, må vi tette igjen bedre bak enn tilfellet var i fjor, men vi må spesielt skåre flere mål. Jeg tror offensive krefter i Coutinho, Firminho, Ibe, Lallana, Origi, Ings, rutinen til en i mine øyne hos mange veldig undervurdert spiller i James Milner, veldig rutinert og solid, og en bra fot, samt Hendos offensive bidrag jeg tror bare fortsetter å vokse, Sturridge som kan komme tilbake fra skade uten det enorme presset som tidligere, og til slutt; Benteke. Benteke har jeg trua på, jeg har gjettet at han skal skåre 22 seriemål, men fortsetter han med målsnittet sitt fra Villa på ca 1 mål per 2 kamper, sier jeg meg fornøyd.

Jeg har trua i morra, gutta bør være voldsomt tent på å revansjere seg fra den forferdelige serieavslutninga i fjor, og selv med et tøft kampprogram spesielt i bortekampene i høst, håper og tror jeg vi kan henge med i kampen om topp 4 og CL-plass.

Men først og fremst; jeg gleder meg noe VOLDSOMT til serieåpninga til Liverpool i morra, og det håper og tror jeg DU gjør også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...