Hold deg oppdatert
Arkiv
Uavgjort mot Exeter smakte ikke godt

Smith ville virkelig score og lot jublen stå tilDet er ikke ofte jeg føler «i dag gjør det ingenting om det blir tap», men før kampen i går var det en følelse som gikk igjen. Jeg er klar over at det er én av syndene som fotballsupporter, men å følge et Liverpool-lag som er ribbet av skader og som har et kampprogram som ikke matcher tilgjengeligheten, kunne det vært bra for laget å bli kvitt en turnering for året.

Det verste resultatet skjedde; ikke gikk vi videre, og ikke røyk vi ut. I stedet blir det omkamp, som høyst sannsynlig spilles i den ene midtuka Liverpool-gutta kunne fått spillefri(i uke 3) i januar. Exeter jubler og Klopp fortviler. Og det med god grunn.

Kampprogrammet i januar:

I ligningen her må vi huske at vi har et helt fotballag ute med skader og vi har et tøft spilleprogram i Premier League, i tillegg til ligacupen og FA-cupen.
13.: Arsenal, 17.: ManU, 20.(?)Exeter, 23.: Norwich, 26.: Stoke.

Ikke nok med det, i midten av februar starter kampene mot Ausburg i Europa League, vi får se hvordan ståa er i Premier League og ikke minst skadesituasjonen før vi tar stilling til den cupen.

Klopp har fått en utfordrende start på Liverpool-karrieren

Det så veldig lyst ut etter etter 10-11 spilte kamper under Klopp. Vi hadde nettopp gått videre fra Europa League, og Man City, Chelsea og Southampton var blitt knust på bortebane. Så kom det tre kamper i ligaen som ga dårlige resultater. Den ene skaden etter den andre. Og nå er vi her, nærmer oss midten av januar og møter to av topp fire konkurrentene i en tid hvor det er tungt å sette opp en solid førsteellever som er samspilt og har spillere i god form. Det er ingen tvil om at Klopp må vise seg fra sin sterkeste side, både taktisk og ikke minst når det kommer til motivasjon av spillere som er tilgjengelig.

Og hvordan har det gått under Klopp? Han har hatt 20 kamper med klubben; ti seiere, seks uavgjort og fire tap. Det er på ingen måte en dårlig statistikk, selv om det spillemessig har vært veldig variende, så kan det ikke forventes noe annet med tanke på implementering av ny taktikk og rullering av spillermateriale.

Spørsmålet er hvorvidt lommeboka er åpen for Klopp nå i januar, det er vanskelig å tro at det ikke blir utført flere spillerkjøp med tanke på skadesituasjonen som er i klubben. Det er hyggelig at det heteste ryktet i engelske medier om dagen er en overgang for Mario Götze til sommeren, men det hjelper ingenting for denne sesongen. Vi trenger et par solide forsterkninger, både midtforsvaret og angrepet trenger noe nytt. Det er her skadesitusjonen er mest prekær og hvor konkurranse er gladelig mottatt. Benteke skuffer som ensom spiss, så er ikke planen å ha to på topp, så har jeg vanskelig for å tro at belgieren holder lenge i klubben. At han så ut som en utrangert bedriftsfotallspiller mot lille Exeter hjelper ikke hans sak.

Det er ingen som fortalte Klopp at dette kom til å bli en enkel managerjobb, men noe sier meg at han ikke helt så for seg at det skulle bli så utfordrende så tidlig. Men mannen virker å være skapt for storm, han har roen over seg, og det gir ro videre til artikkelforfatter. Du er riktig mann, Klopp, og det blir en glede å se hvordan du takler de neste månedene; utfordringen er lagt i dine hender – nå er det opp til deg og ditt team å løse det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...